El Palau de la Música licita les obres de reforma del sistema de climatització

El Palau de la Música de València ha tret a licitació el contracte d’obres de reforma del seu sistema de climatització, amb un pressupost base d’1.412.454 euros, incloent-hi l’IVA. Es tracta d’una acció de millora de l’edifici que, com ha explicat la presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, «és absolutament necessària, i havíem d’abordar amb absoluta urgència».

Tal com ha explicat Tello, «el sistema d’aire condicionat està molt deteriorat i en algunes zones trencat, i estem fent autèntiques meravelles perquè la ciutadania no haja de patir les temperatures estacionals». A més, amb esta acció s’aconseguix la modernització de les instal·lacions existents i es té «com a objectiu final aconseguir tant el grau òptim i desitjable de condicionament tèrmic de l’edifici, com una major eficiència energètica», ha afegit la regidora.

Es tracta d’un procediment de licitació obert, l’oferta del qual es presenta a la baixa i que finalitza el pròxim 5 de desembre, en relació amb treballs d’instal·lació

 de calefacció, ventilació i aire condicionat per a diferents zones de l’edifici. Entre els requisits demanats figuren, entre altres, la possessió de les certificacions d’ISO de Gestió de la Qualitat, Sistema de Gestió Ambiental i Sistema de Gestió de Seguretat i Salut Laboral.

Quan va ser inaugurat el Palau en 1987, l’edifici va ser dotat d’un sistema de climatització que està obsolet i molt deteriorat. Esta reforma sobre la central de producció del sistema de climatització permetrà aconseguir el nivell de producció climàtica necessari per a dotar l’edifici d’una situació de confort tèrmic adequat.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *