Aprén valencià al CEIP Pare Català

El CEIP Pare Català ha posat en marxa uns cursos de valencià en col·laboració amb l’entitat Tirant lo Blanc. A hores d’ara, hi ha tancats un grup de mitjà i un de superior, i podria obrir-se pròximament un tercer grup d’elemental.

L’entitat Tirant lo Blanc i el CEIP Pare Català han signat un conveni de col·laboració en virtut del qual el centre escolar cedirà les seues instal·lacions per a dur a terme classes de valencià. Els destinataris són principalment les mares i pares del centre com també els veïns de Benimaclet, encara que hi pot prendre part qualsevol persona que hi estiga interessada.

Els cursos s’organitzen d’acord amb els nivells dels exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. Actualment, hi ha assegurats un grup de mitjà, els dilluns de 15.30 h a 17 h, i un de superior, els dimecres a la mateixa hora. També podria obrir-se un grup de nivell elemental sempre que s’assegure el nombre mínim de 10 alumnes, que a hores d’ara està prop d’aconseguir-se.

El període d’inscripció acaba el pròxim dissabte, 29 d’octubre. Els cursos, que sumen un total de 60 hores lectives, comencen al mes de novembre i acaben al juny, just abans de la primera convocatòria dels exàmens de la Junta Qualificadora. Les classes s’impartiran en aules habilitades a este efecte al CEIP Pare Català i hi pot participar qualsevol persona que hi estiga interessada, especialment els veïns i veïnes de Benimaclet i els barris limítrofs.

Així que no vos ho penseu més: si teniu interés per aprendre valencià o per millorar el vostre nivell, no deixeu passar esta oportunitat!

 

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *