Isabel Lozano: “Avancem cap a una Universitat Popular en què cada any tenen cabuda més persones”

La Universitat Popular de València ha iniciat el període de matrícula per a les activitats de llarga duració. La matriculació dels cursos es podrà realitzar de forma presencial en els 28 centres de la Universitat fins al pròxim 21 de setembre. Cada activitat que s’oferix té assignat un dia i hora específics de matrícula que es poden consultar en la pàgina web <universitatpopular.com>.

 Enguany, l’oferta d’activitats de cicle llarg –de setembre a juny– comprén 22 disciplines diferents: alfabetització, anglés, artesania, balls de saló, ceràmica, comunicació, cultura general, cultura valenciana, dansa valenciana, artesania vidriada, espanyol per a estrangers/es, fotografia, gimnàstica, gimnàstica-ioga, informàtica, mecanografia, música, pintura i dibuix, restauració de mobles, tabal i dolçaina, tall i confecció, i teatre.

Les classes de la Universitat Popular comencen el dia 28 de setembre per als grups de dilluns-dimecres i el dia 29 per als grups de dimarts-dijous.

Lozano assegura que “amb els mateixos recursos hem donat un important impuls a una institució que és un referent en els nostres barris”. Segons la regidora Lozano, “si el curs passat començàrem amb un programa experimental d’ampliació de la Universitat Popular, enguany li fem una decidida espenta i ampliem el nombre de places i d’activitats, ja que en pocs dies presentarem l’extens programa d’activitats del programa Coordenades, on hi haurà moltes sorpreses”.

La vicepresidenta de la Universitat Popular ha assenyalat que “cada nou curs acadèmic treballem per a impulsar la participació social des del coneixement i la formació, aprofundir en l’obertura als barris i consolidar la Universitat Popular com a referent de treball intergeneracional amb la igualtat, la inclusió i la solidaritat com a eixos”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *